Psihoze, traume, ludilo… – Ova 4 znaka su u najvećem riziku!

Iako djeluje kao da se ne boji nikoga i ničega, Ovan negdje duboko u sebi osjeća strah od samoće, izolacije i bolesti koje ga užasavaju. Zato mu je stalno potreban osjećaj da se ima na koga osloniti i da može na nekoga računati, iako ga krasi glas hrabrog pustolova spremnog otisnuti se i na kraj svijeta. U dubini duše, Ovan ipak strahuje što bi se zaista moglo dogoditi kad tamo stigne, bilo da se radi o nekoj dalekoj otočkoj zemlji ili prekooceanskom gradu u kojem sve vrvi od života, jer on ne podnosi ni pomisao da bi mogao biti usamljen, bez mogućnosti da uvečer spusti glavu na nečije rame.

Ovnove njihova urođena nestrpljivost i impulzivnost često skupo koštaju. Ljudi ovog znaka ne znaju što znači strpljivost, oni žele sve i to odmah, no u životu tako ne ide. Često zbog svoje nagle prirode kažu ili naprave stvari koje brzo požale, no povratka nema. Kad bi se samo malo više podučili strpljenju, ne bi im bilo granice.

Ovnovi bi trebali izbjegavati masnu hranu i jake začine, a u liječenju koristiti prirodne lijekove, trave i čajeve. Brže se oporavljaju u prirodi, na čistom zraku, uz more ili vodu.

Nastavak na sledecoj strani…