Psihoze, traume, ludilo… – Ova 4 znaka su u najvećem riziku!

2. Blizanci

Najugroženiji dijelovi organizma su ramena, ruke, prsti šaka, pluća, ključna kost, živci, a sekundarno žlijezde i mozak. Podložni su bronhitisu, astmi, različitim neurozama, upalama mozga i žuči.

On vješto prikriva strah baš kao što vješto radi i sve drugo, ali ima stvari koje ga mogu “baciti u depresiju”: nedostatak komunikacije s osobom do koje mu je stalo ili bolest koja ga sprečava da otputuje gdje god poželi ili nemoć koja ga može staviti u ovisnost o nekome, pa makar to bili i njegovi najbliži.

Prave opasnosti i izazovi obično ga ne plaše, ali strah od samoće, usamljenosti i ostajanja sa samim sobom izazivaju kod Blizanaca pravu paniku.

Osobe koje pokušavaju da im “ispiru mozak” ili da ih prikuju za jedno mjesto ili jedan posao, čine Blizance vrlo nervoznima, a to je već korak do straha.

Ovi ljudi toliko često mijenjaju mišljenje da okolina ima osjećaj da nisu dosljedni. U njihovu obranu, Blizanci imaju aktivan um koji nikad ne miruje, uvijek ih privlače nove stvari i zbog toga jedan dan misle jedno, a drugi drugo. Ova osobina ih prikazuje kao osobu na koju se ne može osloniti, jer je prevrtljiva i nepouzdana, no Blizanci znaju biti uz ljude koje vole, na neki svoj način.

Plaše ih i manji znakovi oboljenja, što pogoršava stanje i može dovesti do hipohondrije. U prehrani ne treba posebno paziti na količine kao ni na kvalitetu, samo treba uvesti više reda, ne preskakati obroke ili jesti između obroka kako to Blizanci često imaju običaj.

Nastavak na sledecoj strani…