NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 5. DECEMBRA DO 11. DECEMBRA

RAKOVI

Ne gubite živce zbog malih stvari sa kojima ćete se sretati od ponedeljka pa sve do srede. Potrebno je da ostanete pribrani i ne trošite se na detalje, jer već u sredu popodne, postoji šansa da propustite jednu bitnu poslovnu priliku, ako ne postupite drugačije. Četvrtak je pogodan za eksperimentisanje – i male promene u vašem izgledu učiniće da se osećate zadovoljni u svojoj koži. U subotu, obratite pažnju na vaše finansije. Ne bi bilo loše da se posvetite planiranju kućnog budžeta, naročito ako ste u poslednje vreme trošili preko sopstvenih mogućnosti.

LAVOVI

Nova poznanstva očekuju vas već u ponedeljak. U pitanju su osobe vezane za vaš posao – novi poslovni saradnici ili klijenti. Utorak donosi izvesne poteškoće u komunikaciji, ali tada svakako treba da se posvetite individualnim projektima, pa do nesporazuma ne mora da dođe. Problemi u partnerskim odnosima mogu da se pojave u četvrtak, a sve zbog vaše želje da se posvetite sebi i svojim prohtevima. Nađite vremena za voljenu osobu i nesporazumi će ubrzo nestati. Subota i nedelja su dani kada bi bilo poželjno da se posvetite porodici ili uređenju vašeg doma.

DEVICE

Početkom nedelje nemojte stajati u mestu. U ponedeljak pratite svoje emocije i uradite ono što želite. Neka vas ne sprečavaju predrasude i mišljenja drugih ljudi. Ako budete strahovali, propustićete mnogo toga. Sredinom nedelje će vaša kreativnost biti na visokom nivou, naročito u sredu, kada ćete oduševiti nekoga ko je veoma zahtevan. U petak i za vikend ćete verovatno preterivati sa detaljima. Udahnite duboko i odmorite malo. U nedelju iskoristite svoj šarm da dobijete ono što želite

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…