NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 5. DECEMBRA DO 11. DECEMBRA

VAGE

Početkom nedelje preuzmite rizik naročito kada je ljubav upitanju. Ustvari, bilo šta da je upitanju, rezultati će biti pozitivni i vi ćete biti nagrađeni za svoj trud. Od ponedeljka uveče, pa sve srede, pokušajte da obuzdate svoju mrzovoljnu stranu ličnosti. Okolina će pokušati da vas povuče dole i načini vas negativnim, ali nemojte to dozvoliti. Vaš entuzijazam, ukoliko se održi, do kraja nedelje bi mogao da vam donese pozitivne rezultate na svim životnim poljima. U subotu uveče i u nedelju nađite način da izbegnete rutinu i dobro se zabavijte

SKOPRIJE

Početkom nedelje nećete se osećati baš najbolje i bićete prilično teško prilagodljivi okolini. Vodite računa da ne postanete previše kritični prema drugim ljudima. Situacija će biti bolja od srede i to od onog momenta kada vi dođete u centar pažnje i budete okruženi ljubavlju. U četvrtak, petak i subotu, biće potrebno da se fokusirate na male detalje. Pravu zabavu očekujte za vikend, kada se u vašem životu iznenada pojavi neka uzbudljiva osoba. U nedelju očekujte veći finansijski dobitak.

STRELCI

Očekujte da će početak nedelje biti pun uzbuđenja, a vi puni entuzijazma. Vi nećete imati manjak ničega i prosto ćete blistati. Verovatno će se ljudi iz okruženja želeti da budu u vašem društvu. Ovakva energija će vas pratiti sve do srede. U četvrtak, petak i subotu, se posvetite detaljima i uradite male rutinske zadatke, kako vam se ne bi nagomilali. Za vikend se posvetite svom domu i ispunite sve obaveze koje imate da završite. Još nije vreme za odmor i zabavu.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…