NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 5. DECEMBRA DO 11. DECEMBRA

JARCEVI

Ako se ove nedelje osećate posebno velikodušno, pomozite drugim ljudima koliko god možete. Vaša toplina i ozbiljno prihvatanje života prijaće svima koji budu razgovarali sa vama. Sve do srede ćete biti u centru pažnje. U četvrtak, petak i subotu, posvetite se dugoročnom planiranju kada je vaša veza upitanju. Smislite strategiju i plan kako ćete postići ono što ste naumili. U subotu i nedelju se fokusirajte na svoje prijatelje. Izađite sa njima i dobro se zabavite. Nema potrebe da budete suviše sumnjičavi i brinete previše o svom zdravlju. Opustite se više.

VODOLIJE

Započnite ovu nedelju organizujući neku zabavu. Energija u vama biće jaka i ekspanzivna, pa će vam biti potrebno da je negde ispraznite. Ako budete sedeli u jednom mestu i dozvolili da se previše nakupi, moglo bi se dogoditi da lako preraste u negativnost, bes i srditost. Tek od ćetvrtka ćete biti ponovo sposobni da se primirite i vratite svojim svakodnevnim obavezama. Bićete pozitivni, razdragani i spremni da ispunite sva iščekivanja okoline. Za vikend vas očekuje iznenadan emotivni susret.

RIBE

Potrudite se da na samom početku nedelje gledate svoja posla i ne mešate se u tuđe živote. Neki događaji će poremetiti vašu uobičajenu rutinu u ponedeljak, ali vaša urođena fleksibilnost vam pomaže da ostanete hladne glave. U sredu, drugi će u vama videti vođu – najverovatnije se radi o osobama iz vašeg radnog okruženja. Budite velikodušni kada su neke nove ideje u pitanju i zadržite optimističan stav. Od četvrtka pa sve do subote, posvetite se vašim prijateljima. Budite pažljiv slušalac i podrška u svakom smislu. Subota je takođe pogodna za romantične susrete i zabavu.

http://horoskopius.comm