Nedeljni horoskop: Ko može da se osloni na svoje vrline, a ko da odmah da prikrije mane?

Nedelja pred nama, osim snega, trebalo bi da nam donese nove radosti i mnogo ljubavi i uspeha na polju ljubavi i zdravlja…

OVAN

Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da precenjujete svoje profesionalne mogućnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Ukoliko vam je stalo da uspostavite harmoničan odnos sa voljenom osobom, ponekad morate upotrebiti i “zrno mudrosti” ili neke “skrivene adute”. Dobra ljubavna strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja i uzajamna naklonost.

BIK

Napravili ste dobru poslovnu procenu, potrebno je da dokažete svoju profesionalnu umesnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva od zajedničkog interesa. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, nemojte dozvoliti da vas opterećuju razni komentari. Ipak, zaoštrena poslovna klima deluje vrlo podsticajno u odlučujućim situacijama. Uporno pokušavate da se nametnete kao autoritativna licnost, pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud, vrline ili “slabosti”. Delujete tajanstveno i stalo vam je da uđete u nečiji ljubavni trag. Ne možete lako da odgonetnete partnerovo ponašanje i ne želite da rizikujete u emotivnom odnosu. Oslonite se na svoja osećanja.

Nastavak na sledecoj strani…