Ona je prava dama među HOROSKOPSKIM ZNACIMA: Uopšte nije svesna svoje privlačnosti!

Veze

Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osećaj potpunosti nego kada je zaljubljena. Po prirodi je stidljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi pokorna. Najveću sreću pruža joj mogućnost daudovoljava voljenoj osobi.

Tajno oružje Ribe u zavođenju je da se čini nedostupnom i rezervisanom jer zna da će tako delovati tajanstveno i učiniti da je njen udvarač poželi još više. Miroljubiva je, i voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.

Njen idealan partner je onaj koji je inspiriše, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih maštanja.Velikodušna je i obožava da ugađa partneru.

Prijateljstvo

Odana je prijateljica kojoj su dobrobit i sreća ljudi koje voli važniji od vlastite dobrobiti i sreće. Žena Riba uvek je tu za svoje prijatelje i kad god treba biće im potpora i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kog bilo ko može da ima. Zahvaljujući jako izraženoj intuiciji znaće kako se njen prijatelj oseća pre nego što on sam shvati vlastite osećaje.
Ali, ponekad može da izgleda kao da izbegava svoje prijatelje! To ne treba shvatiti lično… Naime, Ribi je potrebno vreme i za sebe, a kako teško kaže “ne”, radije će se samo povući nego da odbije prijatelja. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom opet će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je najviše stalo.

Nastavak na sledecoj strani…