PREDNOSTI I MANE SVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA kada je u pitanju LJUBAV

Svaki horoskopski znak posjeduje određene mane i vrline, pogotovo kada se radi o ljubavnom životu i emocijama. U nastavku pročitajte koje su prednosti i nedostaci svakog znaka kada je u pitanju ljubav na duge staze i brak.

1. Ovan

PREDNOST: Pomalo je divlji, ali s mjerom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osjećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli šefovati, smatra da je uvijek u pravu, a čak i kada nije – neće to priznati. Uvijek sve mora biti onako kako je on sebi to ‘zacrtao’. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi van tijekom svađa.

2. Bik

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvijek možete računati. Stabilan je, vrijedan, obiteljski orijentiran, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan doma u isto vrijeme.

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele se osjećati sputano i trebaju puno vremena za sebe.

3. Blizanci

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promjene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

Nastavak na sledecoj strani…