Tri znaka koja povezujete sa zaljubljenošću, ali to, nažalost, nikako nisu

Znate li uopšte da prepoznate ljubav? Mešate li je sa navikom, ili pak pukom strašću? Kažu da je ljubav, između ostalog, i intezivan osećaj bliskosti, te odnos u kome zajedno sa partnerom radite na zadovoljavanju emocionalnih potreba. Ipak, da li su stvari zaista tako jednostavne?

Neretko sa ljubavlju povezujemo i “simptome” koji su karakteristični samo za prolaznu vezu ili flert i ne znači da sko ih osećate, da ste pored osobe koja je vaša druga polovina.

Ponekad nas ovi osećaju zbunjuju i ne znamo da razaznamo da li se radi o zaljubljenosti ili prolaznoj simpatiji, pa patimo i bez potrebe i precenjujemo osobu pored koje smo. Ovo su tri osnovna razloga koja nas “teraju” da verujemo da smo zaljubljeni, premda to možda i nema veze sa pravim stanjem stvari.

1. Zabava

Sa njim vam je super zabavno, potpuno razume vaš smisao za humor i redovno vas nasmejava. Nažalost, to ne mora da bude znak da ste pored muškarca svog života, sve to može da vam pruži i dobar prijatelj. Za ljubav je neophodno još tako mnogo faktora.

Nastavak na sledecoj strani…