Sudbinske ljubavi horoskopa: Biće zajedno kad – tad..

U astrologiji postoji nekoliko kombinacija astroloških znakova za koje kažu da su primer velike strasti i emocija, primer veza koje ne mogu da se izbegnu. Ipak, to ne znači i da će zauvek živeti srećno i zaljubljeno…

Ovan i Vaga

Već pri prvom susretu javljaju se varnice. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i prefinjenost Vage stvaraju jaku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoleti. Problemi u odnosu mogu da nastanu kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna. Vaga će sa druge strane ojačati u pokušajima da “upristoji” svog partnera. Da bi veza uspela, potrebno je da ova dva znaka suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.

Bik i Škorpija

Kada se nežni Bik otvori pred Škorpijom i vidi i njenu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su često neizbežni. Bika umori tempo Škorpije, dok Škorpiji zasmeta pasivnost Bika. Ako se strast iz spavaće sobe usmeri u zajednička druženja s prijateljima, stvari mogu da se poprave.

Nastavak na sledecoj strani…